Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ν. Κορινθίας "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ" έκλεψε την παράσταση και κέρδισε το χειροκρότημα των πολιτών της Κορίνθου στην εκδήλωση «ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2013 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων - Μηχανικών Ν. Κορινθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 στις 8:00 το απόγευμα.
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε στην πλατεία του Φλοίσβου. Εκεί συγκεντρώθηκαν όλοι οι Σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση, χωριστήκαμε σε δύο ομάδες και περπατήσαμε μέσα από το κέντρο της πόλης και συναντηθήκαμε στην Δημοτική Αγορά όπου υπήρχε έκθεση με αρχιτεκτονικές προτάσεις για το αστικό και περιαστικό τοπίο της Κορίνθου και της ευρύτερης περιοχής. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής από την πλατεία του Φλοίσβου μέχρι την παλιά αγορά, μας συνόδεψε η ορχήστρα μας που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Μπάρη (κλαρίνο), Ειρήνη Γιώτη, Ηλία Ζιούπα (τραγούδι), Οδυσσέα Μπάρη (ακορντεόν). Σε όλη την διαδρομή ο κόσμος απολάμβανε τα γνήσια ακούσματα της μουσικής μας παράδοσης, χειροκροτούσε και επαινούσε την όλη προσπάθεια που γίνονταν.
Στην συνέχεια ο κάθε σύλλογος αποσύρθηκε στο χώρο του. Ο Σύλλογός μας ήταν στην διασταύρωση των οδών Κύπρου και Περιάνδρου όπου εκεί στήθηκε ένα μικρό πανηγύρι με πολύ κέφι κάτω από τους ήχους της ορχήστρας μας, το οποίο κράτησε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που μας έδωσαν την δυνατότητα να προβάλουμε την μουσικοχορευτική μας κληρονομιά και πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του Συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας!






Σύντομα θα ακολουθήσουν και video από την εκδήλωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου