Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Λεωνίδα Παππά με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα  Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά.

Από το δημαρχιακό μέγαρο Ηγουμενίτσας ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε για ακόμη φορά στις αδικίες που έγιναν στον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό εκφράζοντας παράλληλα τη βούληση για την επίλυση τους. Στη συνέχεια κάλεσε δίπλα του τον κ. Παππά συστήνοντας τον ο ίδιος στους τοπικούς άρχοντες και τους υποψηφίους βουλευτές της Θεσπρωτίας.
Ο κ. Παππάς εξέφρασε τη συγκίνηση του γιατί πριν ακόμα συμπληρωθούν 24 ώρες από την εκλογή του είχε την τιμή και τη χαρά να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος. Είπε ακόμα πως συμμερίζεται τις δυσκολίες και τον αγώνα του κ. Σαμαρά για την ανάκαμψη της πατρίδας και παρά τις πικρίες και αδικίες που δέχτηκε ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός δεν μπορεί να μην εκφράζει την ευγνωμοσύνη για τη συμπαράσταση που είχε από την κεντρική εξουσία και ειδικότερα από την τοπική εξουσία της Θεσπρωτίας. Στη συνέχεια ο κ. Παππάς είπε πως «Η αφαίρεση των συντάξεων του ΟΓΑ -  που ελπίζουμε να διευθετηθεί σύντομα - είναι ίσως το ζήτημα που μονοπώλησε την επικαιρότητα γιατί πονάει πολύ αλλά δεν είναι το μοναδικό. Ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός έχει ανάγκη να αισθανθεί ισότιμο μέλος του οικουμενικού ελληνισμού και όχι ένα ξεχασμένο κομμάτι του».
Τον Γενικό πρόεδρο της Ομόνοιας στην Ηγουμενίτσα συνόδευαν ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος, ο Πρόεδρος Παραρτήματος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης και οι έπαρχοι: Λιβαδειάς Ηρώδης Νταλιάνης, Δίβρης Σωκράτης Καλτσούνης και Μεσοποτάμου Θεμιστοκλής Καίσης.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το video:
Πηγή: www.aftonomi.gr

Πηγή: Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου