Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή Βορειοηπειρωτών και φίλων του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 στις 21:00 μ.μ. στο κέντρο «Μέδουσα - Μεκριζής», η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Κορίνθου ο «Άγιος Δονάτος».

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης από την Μητρόπολη Κορίνθου και ο πατέρας Νικόδημος από την Μητρόπολη Αργυροκάστρου. Στη ζεστή αυτή βραδιά παρέστησαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Βουλευτής Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς, οι Βουλευτές Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας και Χρήστος Δήμας, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου κ. Ζαχαριάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημητρόπουλος, η Πρόεδρος της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου κ. Ευστρατιάδου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Νέων Επαρχίας Λειβαδιάς κ. Ιωάννης Μπάρης. Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πελ/σου κος Λάκης Παπαφωτίου.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την Ελένη Γιάννη και Θωμά Λώλη. Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του συλλόγου κ. Βασίλη Μπάρη και οι χαιρετισμοί των επίσημων προσκεκλημένων. 

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε το παιδικό χορευτικό του συλλόγου υπό την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου κ. Οδυσσέα Μπάρη προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους μία έντονη γεύση από την μουσικοχορευτική μας παράδοση. Ήταν μια μοναδική και μαγευτική παρουσία που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο!

Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι και οι προσκεκλημένοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά με τους ήχους της ορχήστρας που αποτελείτο από τους, στο τραγούδι η Ανθούλα Νούση, η Ειρήνη Γιώτη, και ο Ηλίας Ζιούπας, στο κλαρίνο ο Δημήτρης Μπάρης, στο αρμόνιο ο Γρηγόρης Κύριο και στο ντέφι ο Roland Karajozi!

Ήταν μια υπέροχη βραδιά η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!

Για οπτικοακουστικό υλικό μπορείτε να δείτε στην παρακάτω διεύθυνση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου